Beste ,

Top! Je staat online op onze platforms en op Martkplaats. Je hebt een belangrijke stap gezet om onder de hoge opzegboete van je leasemaatschappij uit te komen.

Klik hier om je plaatsing te bekijken op onze website: https://www.privateleaseovernemen.nl/lease-occasions.

Klik hier om je plaatsing te bekijken op marktplaats: https://www.marktplaats.nl/u/privateleaseovernemen/41724558/

Wachtwoord instellen
Je kunt je advertentie zelf beheren via de website door in te loggen met je e-mailadres. Maar omdat je nog geen wachtwoord hebt kunnen instellen tijdens het plaatsen, moet dat nog wel even gebeuren. Klik hier om een wachtwoord in te stellen.

Foto's
Belangrijk: verleid bezoekers om sneller te reageren door extra foto's te uploaden. Bij voorkeur in liggend formaat (die zijn breder dan ze hoog zijn). We adviseren 5 tot 8 foto's te plaatsen.  Mocht je problemen ondervinden met het (bij)plaatsen van foto's, stuur ze dan even naar service@privateleaseovernemen.nl, dan plaatsen wij ze online voor je.

Deel je advertentie

Deel je advertentie direct op al jouw sociale media. Hiermee vergroot je de kans op een snelle overname.  Het makkelijkste doe je dit door in de advertentie op delen te klikken!

Mocht je nog vragen of suggesties ter verbetering hebben dan kun je ons uiteraard bereiken per mail of onderstaand telefoonnummer.

Fijne dag voor nu!

Met vriendelijke groet,

Team PrivateLeaseOvernemen

PrivateLeaseOvernemen.nl

085-4008778