Beste ,

Je staat helemaal klaar, maar helaas nog niet live. Misschien ging er iets mis?

Elke dag dat je auto niet op onze site staat zien de duizenden geïnteresseerden in de overname van een private lease contract jouw auto er niet bij staan.

Tijdelijk aanbod
Voor slechts € 50,- blijft je auto 3 maanden op onze platforms staan en verklein je de kans op een vervelende opzegboete. Mocht je contract onverhoopt daarna nog niet zijn overgenomen, dan kun je jouw advertentie verlengen. Je ontvangt daar vanzelf een mailtje voor.

Klik hier voor meer informatie en om je auto alsnog online te zetten. En zo aan te bieden aan duizenden mensen die een private lease contract willen overnemen. Honderden private leasers gingen je al voor, met vele succesverhalen tot gevolg.

(Heb je al wel betaald?  Dan kun je deze mail negeren. Je auto zal dan elk moment live worden gezet)

Schijf jij het volgende succesverhaal door jezelf een opzegboete van honderden euro's te besparen?

Vragen?
Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst even de pagina Hoe het werkt en onze F.A.Q.
Staat het antwoord op jouw vraag hier nog niet bij? Stuur dan een mail naar service@leaseovernemen.nl of bel ons op 085-4008778.

Telefoonnummer (optioneel)
We zagen dat je nog geen telefoonnummer hebt ingevuld bij je auto. Dit is ook optioneel (dus niet verplicht), maar we wijzen je er bij deze wel nog even op dat 75% van de bezoeken plaatsvindt vanaf een smartphone. Het niet tonen van je telefoonnummer kan er daarom mogelijk toe leiden dat het iets langer duurt voordat je reactie krijgt.Mocht je nog vragen of suggesties ter verbetering hebben dan kun je ons uiteraard bereiken per mail, de chat op de site of onderstaand telefoonnummer.

Fijne dag voor nu!

Met vriendelijke groet,

Team LeaseOvernemen.nl
085-4008778

ps. vergeet je auto advertentie ook niet te delen op je eigen sociale media.

Wil je liever geen emails meer van ons ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.