Beste ,

De plaatsing van jouw op onze site eindigt op 28 mei 2024. Jouw auto is de afgelopen maand honderden keren vertoond aan bezoekers die op zoek zijn naar een lease auto ter overname. geïnteresseerden hebben jouw auto in detail bekeken. Is je auto inmiddels overgenomen? Gefeliciteerd!

Als jouw auto nog niet is overgenomen, dan kun je je plaatsing eenvoudig verlengen.

Door je plaatsing te verlengen blijven we je aanbieden aan de duizenden mensen die een private lease contract willen overnemen. Honderden private leasers gingen je al voor. Je verlenging gaat pas in als je huidige plaatsing verloopt, je kunt gerust nu al verlengen, ook al heb je nog een paar dagen van je huidige plaatsing over.

Nieuw: plaats je auto door op Marktplaats.nl met 20% korting!

Bereik tienduizenden extra geïnteresseerden met een doorplaatsing op marktplaats.nl. Bij ons betaal je slechts 20,-  ipv 25,- voor één maand (20% korting).  Wij verzorgen de plaatsing en reacties op je advertentie ontvang je van ons. In één keer alles geregeld dus! Je kunt bij het verlengen kiezen voor doorplaatsing op marktplaats.

Tips voor een snelle overdracht:

Foto's
Belangrijk: Verleid bezoekers om sneller te reageren door extra foto's te uploaden. Bij voorkeur in liggend formaat (die zijn breder dan ze hoog zijn). We adviseren 5 tot 8 foto's te plaatsen. Dit helpt ons bezoekers sneller te verleiden om te reageren op jouw auto. Foto's die groter zijn dan 2,5 mb worden niet altijd goed verwerkt door de server. Mocht je problemen ondervinden met het (bij)plaatsen van foto's, stuur ze dan even in een mail naar service@privateleaseovernemen.nl, dan plaatsen wij ze online voor je.

Telefoonnummer (optioneel)
We zagen dat je nog geen telefoonnummer hebt ingevuld bij je auto. Dit is ook optioneel (dus niet verplicht), maar we wijzen je er bij deze wel nog even op dat 75% van de bezoeken plaatsvindt vanaf een smartphone. Het niet tonen van je telefoonnummer kan er daarom mogelijk toe leiden dat het iets langer duurt voordat je reactie krijgt.Mocht je nog vragen of suggesties ter verbetering hebben dan kun je ons uiteraard bereiken per mail, de chat op de site of onderstaand telefoonnummer.

Fijne dag voor nu!

Met vriendelijke groet,
Team PrivateLeaseOvernemen.nl

085-4008778

ps. vergeet je auto advertentie ook niet te delen op je eigen sociale media.

Wil je liever geen emails meer van ons ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.