In het  Plaats auto formulier heb je direct de mogelijkheid om foto’s te uploaden – de eerste foto is zichtbaar in onze zoekresultaten. Zorg dus voor een stralende foto gemaakt bij zonlicht. Foto's zeggen meer dan woorden en helpen onze bezoekers te verleiden om op jouw auto te reageren...
Als je auto online staat kun je zelf via je persoonlijke inlog – foto's toevoegen, verwijderen of van volgorde veranderen.

Plaats bij voorkeur minimaal 5 liggende foto’s (die zijn breder dan ze hoog zijn) met een resolutie van minimaal: 800 x 470 px. Het maximum aantal foto’s dat je zelf kunt plaatsen is ook 10 (tien).

Let op: Upload een bestandsgrootte van maximaal 2,5 mb per stuk. Het is fijn als je ze van te voren alvast mooi op maat snijdt zodat ze mooi uitkomen op onze website en social media kanalen. Loopt het uploaden en verschuiven van je foto’s vast? Mail de foto’s dan naar [email protected]. Dan plaatsen wij ze voor je.

Tips voor goede foto’s

Gebruik bij voorkeur foto’s geschoten bij helder zonlicht vanuit verschillende hoeken. Van zowel de binnen- als buitenkant.